Accessories

  filteroptions
View as List Grid

Items 1-25 of 45

Page
per page
Set Descending Direction
  1. SOL-IQbox-mini-B new
    SOL-IQbox-mini-B
    226951
    camera connection box for video security application, 300x200x150mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66,
  2. SOL-IQbox-maxi-B new
    SOL-IQbox-maxi-B
    226950
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 500x400x210mm
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    • Impact resistance IK 10, vandalism protected
  3. SOL-IQbox-eco-B new
    SOL-IQbox-eco-B
    226844
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  4. SOL-IQbox-budget-B
    camera junction box for video security applications, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  5. SOL-IQbox-plus-B
    SOL-IQbox-plus-B
    226845
    camera connection box for video security with lightning protection, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  6. HAM-4DC1004M0A phased-out
    HAM-4DC1004M0A
    214403
    Distributor HD-SDI, 1x HD-SDI Input, 4x HD-SDI Output
    • 1x HD-SDI signal input to 4x HD-SDI out
    • Support SDI (SMPTE 259M), HD-SDI (SMPTE 292M), 3G-SDI (SMPTE 424M)
    • HD signal distance total up to 150 meters.
    • Easy use & installation
  7. SOL-WST-SSK-ES-30
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox -budget, -eco, -switch
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbindungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
  8. AK-9B
    AK-9B
    225730
    Camera junction box for DH-6, Dome-WB4
    • Professional installation
    • For ceiling Mount Tube DH-6 and wall mount Dome-WB4
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
  9. AK-8B
    AK-8B
    225729
    Camera junction box, Wall and Ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
  10. MAM-5MM2001M0A
    MAM-5MM2001M0A
    225135
    Converter, 4K HD-TVI, HD-CVI, AHD, auf HDMI, Indoor
    • 4K Converter HD-TVI, AHD, HD-CVI to HDMI
    • Video input HD-TVI, AHD, HD-CVI,
    • 4K (8 MP)@12.5/15fps, 5MP@12.5/20fps, 4MP@25/30fps,
    • 2MP@25/30fps, 1.3MP@25/30/50/60fps
  11. MAM-5DC1004M0A
    MAM-5DC1004M0A
    225085
    Distributor, 1x BNC Input HD-TVI, CVI, AHD, CVBS, 4x BNC Output
    • Video Distributor for HD analogue signals
    • 1 signal input to 4 signal outputs
    • Supported formats HD-TVI, AHD, HDCVI, CVBS
    • High resolutions of up to 4K are supported
  12. IED-FMH1
    IED-FMH1
    223980
    Ceiling mount adapter with white cover for fix dome cameras, SN-series
    • Ceiling mount adapter for Fix Dome cameras of the SN series
  13. SOL-IQbox-Strong
    SOL-IQbox-Strong
    221815
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 304L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 304L / EN 1.4301
    • Cable glands plastic
  14. SOL-IQbox-SD
    SOL-IQbox-SD
    221817
    Sonnendach für SOL-IQbox Serie Edelstahlausführung EN1.4301
  15. SOL-IQbox-Tough
    SOL-IQbox-Tough
    221816
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 316L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 316L / EN 1.4404
    • Cable glands stainless steel
  16. AK-5
    AK-5
    209832
    Camera Junction Box, for Callisto Dome series, IP66
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Wedge adapter included
  17. EDC-OPX/ HD-TVI phased-out
    EDC-OPX/ HD-TVI
    213533
    Connection wire Fastrax TPP-72A0030P0A Indoor / Outdoor housing
  18. KBD-2USB
    KBD-2USB
    217652
    System Keyboard with 3-Axis Joystick, Jog Shuttle, USB, RS-485, 12VDC,
    • Control unit for eneo cameras and recorders
    • Connection via USB, RS-232 and RS-485 interfaces
    • Multi-protocol selection ensures system compatibility
    • Multi-function buttons and LCD display
  19. SOL-WST-WB
    SOL-WST-WB
    209743
    Wall mounting for CUS-WST and SOL-IQbox series set (4pcs) wall clearance 10mm
  20. SOL-WST-SSK/1
    SOL-WST-SSK/1
    220068
    Lock with toggle lock (1 piece) with key, for CUS-WST and SOL-IQbox series
    • This lock must be grounded
    • For installation in junction boxes IQbos budget, eco and switch we recommend using the grounding kit
    • SOL-WST-SSK-ES-30 article number 219463
    • For IQbox maxi please use article number 219464
  21. SOL-WST-PHZ1
    SOL-WST-PHZ1
    220535
    Profile half-cylinder for swivel lever handle, delivery with 2 keys
    • Profile half-cylinder,
    • suitable for compact swivelling lever handle 220468
    • Grounding set not necessary
  22. DOME-WB1+DOME/ Basis1
    Wall Bracket & Surface mount base, Callisto Dome line
    • Hidden cable harness
    • Rugged aluminium construction
    • Ready for installation
  23. DOME/BASIS1
    DOME/BASIS1
    209831
    Surface mount base , Callisto Dome line
    • Ceiling and wall mounting
    • For indoor use
  24. Callisto TB
    Callisto TB
    212519
    Tinted Bubble for Callisto Dome Series, Outdoor
  25. SOL-WST-MB-20
    SOL-WST-MB-20
    212371
    Mastbefestigung 20cm für SOL-IQbox-mini, Set (2St)
    • Für Mastdurchmesser 100-300mm
    • Stahl verzinkt
View as List Grid

Items 1-25 of 45

Page
per page
Set Descending Direction

News & Information

  1. Powerful and economical: eneo 4K cameras with perimeter protection

    The combined capabilities of 4K cameras and thermal imaging cameras enable effective and economical perimeter and outdoor area protection.

    Read more
  2. eneo Safe and Easy offers anti-burglary protection for small shops at a small business price

    With eneo Safe & Easy you can show burglars, shoplifters and vandals the red card. 

    Read more
  3. EPOC technology makes analogue video security systems IP ready

    <p>EPOC transmission technology makes it possible to convert analogue to IP via plug and play.</p>
    Read more
  4. eneo ODM/OEM: We take care of that

    Product customisations, software modifications and special coatings for individual industry solutions.

    Read more