Accessories

  filteroptions

Items 1-50 of 70

Page
per page
Set Descending Direction
  1. MAM-5MM2203M0A new
    MAM-5MM2203M0A
    Converter, 4K HD-TVI, HD-CVI, AHD, auf HDMI, Indoor 12VDC
    • Video input resolution up to 4K/ 8MP
    • Video output resolution up to 4K for HDMI,
    • 1080p for VGA and NTSC/PAL for CVBS.
    • Built-in loop-out for daisy chain or a DVR.
    236125
  2. PM-21
    PM-21
    Pole mounting adapter for camera connection box AK-20 and AK-21
    • Mast adapter for
    • Camera connection box AK-20/-21
    • Wall bracket WB-24
    • Wall bracket of PTZ camera INP-75A0033MIA
    235257
  3. AK-20
    AK-20
    Camera connection box for Wall and ceiling mounting, IN Series Bullet Cameras
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    233754
  4. CM-22
    CM-22
    Corner mounting adapter for wall bracket WB-24 and PTZ dome camera INP-75A0033MIA
    235562
  5. AK-21
    AK-21
    Camera connection box for Wall and ceiling mounting, IN Series Bullet Cameras
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    233775
  6. WB-24
    WB-24
    Wall bracket for Dual camera connection box AK-24
    235340
  7. AK-24
    AK-24
    Dual camera connection box for Bullet or Fix Dome IN-Series cameras
    • Professional installation
    • Dual camera connection box including switch
    • Supports PoE standard IEEE 802.3at/af
    • Maximum power budget 30W
    235339
  8. AK-26
    AK-26
    Camera junction box for wall- and ceiling mount Fix dome cameras IN-Serie
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    235526
  9. AK-25
    AK-25
    Camera junction box for ceiling pipe DOME-CH6 and wall bracket DOME-WB6
    • Professional installation
    • For ceiling suspension including thread for ceiling pipe
    • Weatherproof IP64
    • Simple and fast cable connection
    235525
  10. DOME-WB7
    DOME-WB7
    Wall bracket for Mini Dome IND-42M2808M0A
    234757
  11. DOME-CH6
    DOME-CH6
    Ceiling pipe for Junction box AK-23 and Wall bracket DOME-WB6
    234756
  12. DOME-WB6
    DOME-WB6
    Wall bracket for Connection box AK-23 and Ceiling pipe DOME-CH6
    234755
  13. AK-23
    AK-23
    Camera connection box for Mini Dome IND-42M2808M0A for holder Dome-WB6/Dome-CH6
    • Professional installation
    • For ceiling suspension including thread for ceiling pipe
    • Weatherproof IP64
    • Simple and fast cable connection
    234754
  14. AK-22
    AK-22
    Kamera Anschlussbox für Mini Dome IND-42M2808M0A Wand- oder Deckenmontage
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    234753
  15. AK-12
    AK-12
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    232565
  16. AK-11
    AK-11
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    230864
  17. AK-10
    AK-10
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    230863
  18. SOL-WST-SSK-ES-40
    SOL-WST-SSK-ES-40
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox-maxi
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbingungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
    219464
  19. NE-150W12
    NE-150W12
    Redundant power module for IAR-7SM1024MMB, input 100-240VAC, output 12VDC,150W
    226215
  20. SOL-IQbox-Edelstahl
    SOL-IQbox-Edelstahl
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel AISI 304L
    • Cable glands plastic
    229171
  21. SOL-IQbox-mini-B
    SOL-IQbox-mini-B
    camera connection box for video security application, 300x200x150mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66,
    226951
  22. SOL-IQbox-maxi-B
    SOL-IQbox-maxi-B
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 500x400x210mm
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    • Impact resistance IK 10, vandalism protected
    226950
  23. SOL-IQbox-eco-B
    SOL-IQbox-eco-B
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226844
  24. SOL-IQbox-budget-B
    SOL-IQbox-budget-B
    camera junction box for video security applications, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226843
  25. SOL-IQbox-plus-B
    SOL-IQbox-plus-B
    camera connection box for video security with lightning protection, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226845
  26. SOL-WST-SSK-ES-30
    SOL-WST-SSK-ES-30
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox -budget, -eco, -switch
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbindungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
    219463
  27. AK-9B
    AK-9B
    Camera junction box for DH-6, Dome-WB4
    • Professional installation
    • For ceiling Mount Tube DH-6 and wall mount Dome-WB4
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
    225730
  28. AK-8B
    AK-8B
    Camera junction box, Wall and Ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
    225729
  29. MAM-5DC1004M0A
    MAM-5DC1004M0A
    Distributor, 1x BNC Input HD-TVI, CVI, AHD, CVBS, 4x BNC Output
    • Video Distributor for HD analogue signals
    • 1 signal input to 4 signal outputs
    • Supported formats HD-TVI, AHD, HDCVI, CVBS
    • High resolutions of up to 4K are supported
    225085
  30. IED-FMH1
    IED-FMH1
    Ceiling mount adapter with white cover for fix dome cameras, SN-series
    • Ceiling mount adapter for Fix Dome cameras of the SN series
    223980
  31. AKM-1
    AKM-1
    Connection box with bracket outdoor, Fixed and PTZ Dome cameras, IP66
    • Wall Bracket with connection box for PTZ and Fixed Domes
    • Easy installation and commissioning
    • Movable mounting bracket for dome camera housing
    • Dome mounting adapter included
    222024
  32. EDC-AKS1 phased-out
    EDC-AKS1
    Power&Connection Box with Mounting Bracket for In/Outdoor, 230V-24VAC/3.0A
    • Power & connection box
    • Input voltage: 230VAC
    • Output: 24VAC/3.0A
    • Signal, data and alarm loop-tru terminals inside
    74125
  33. CAMUTP24
    CAMUTP24
    Surge Protector, UTP/RS422/24VAC Spannungsversorgung bis 24V
    98132
  34. CAMPVC24
    CAMPVC24
    Surge Protector for Coax Video, data and 12/24V Power Spannungsversorgung bis 24V
    98844
  35. AK-5
    AK-5
    Camera Junction Box, for Callisto Dome series, IP66
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Wedge adapter included
    209832
  36. KBD-2USB
    KBD-2USB
    System Keyboard with 3-Axis Joystick, Jog Shuttle, USB, RS-485, 12VDC,
    • Control unit for eneo cameras and recorders
    • Connection via USB, RS-232 and RS-485 interfaces
    • Multi-protocol selection ensures system compatibility
    • Multi-function buttons and LCD display
    217652
  37. SOL-WST-WB
    SOL-WST-WB
    Wall mounting for CUS-WST and SOL-IQbox series set (4pcs) wall clearance 10mm
    209743
  38. SOL-WST-SSK/1
    SOL-WST-SSK/1
    Lock with toggle lock (1 piece) with key, for CUS-WST and SOL-IQbox series
    • Protection type IP65
    • This lock must be grounded
    • For installation in junction boxes IQbos budget, eco and switch we recommend using the grounding kit
    • SOL-WST-SSK-ES-30 article number 219463
    220068
  39. SOL-WST-PHZ1
    SOL-WST-PHZ1
    Profile half-cylinder for swivel lever handle, delivery with 2 keys
    • Profile half-cylinder,
    • suitable for compact swivelling lever handle 220468
    • Grounding set not necessary
    220535
  40. DOME-WB1+DOME/ Basis1
    DOME-WB1+DOME/ Basis1
    Wall Bracket & Surface mount base, Callisto Dome line
    • Hidden cable harness
    • Rugged aluminium construction
    • Ready for installation
    209880
  41. DOME/BASIS1
    DOME/BASIS1
    Surface mount base , Callisto Dome line
    • Ceiling and wall mounting
    • For indoor use
    209831
  42. SOL-WST-MB-20
    SOL-WST-MB-20
    Mastbefestigung 20cm für SOL-IQbox-mini, Set (2St)
    • Für Mastdurchmesser 100-300mm
    • Stahl verzinkt
    212371
  43. SOL-WST-SBL
    SOL-WST-SBL
    Tightening strap long for SOL-WST-MB, CUS-WST, SOL-IQbox set 2pcs. 1.5m stainless steel
    211382
  44. PS12DC-11
    PS12DC-11
    Plug-in Power Supply Unit, 100-240VAC/12VDC (1,0A), regulated, with DC Plug
    • Input voltage: 100-240VAC
    • Output: 12VDC/1A
    • Secondary cable with DC plug
    • Plastic housing
    218653
  45. EDMC/CWB-1-W
    EDMC/CWB-1-W
    Wall or Pendant Mount Kit white, for Dome Camera Series MPP-72xx, IPP-72xx
    • Hidden cable harness
    • Rugged construction
    • Ready for installation
    • Colour white
    221234
  46. EDC-CMT1 phased-out
    EDC-CMT1
    Ceiling Mount Tube with Flange Plate for PTZ Dome Cameras, Gray
    • Hidden cable harness
    • Rugged steel tube with flange plate
    • Ready for installation
    • Color:Pantone Cool Gray 1C
    74128
  47. EDC-CMA2 phased-out
    EDC-CMA2
    Corner Mount Adapter for EDC-IPx1/OPx1 Housings and Wall Bracket EDC/WMB1
    • Rugged aluminium construction
    • Colour: Pantone Cool Gray 1C
    • Ready for installation
    74054
  48. DOME/WEDGE2
    DOME/WEDGE2
    Wedge Adapter, Callisto Dome Line
    • Tilt 15°
    • Ceiling and wall mounting
    • Tilt range dome with adapter 10°min ~ 75°max
    • For indoor use
    207192
  49. Dome-WB4
    Dome-WB4
    Wall Mount Kit for AK-9 and AK-9B
    • Hidden cable harness
    • Rugged construction
    • Ready for installation
    219060
  50. AK-4
    AK-4
    Camera junction box, for Candid Small ,Candid Medium, Series
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    202888

Items 1-50 of 70

Page
per page
Set Descending Direction