Accessories

  filteroptions

Items 1-50 of 74

Page
per page
Set Descending Direction
  1. PM-21
    PM-21
    Pole mounting adapter for camera connection box AK-20 and AK-21
    • Mast adapter for
    • Camera connection box AK-20/-21
    • Wall bracket WB-24
    • Wall bracket of PTZ camera INP-75A0033MIA
    235257
  2. AK-20
    AK-20
    Camera connection box for Wall and ceiling mounting, IN Series Bullet Cameras
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    233754
  3. CM-22
    CM-22
    Corner mounting adapter for wall bracket WB-24 and PTZ dome camera INP-75A0033MIA
    235562
  4. AK-21
    AK-21
    Camera connection box for Wall and ceiling mounting, IN Series Bullet Cameras
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    233775
  5. WB-24
    WB-24
    Wall bracket for Dual camera connection box AK-24
    235340
  6. AK-24
    AK-24
    Dual camera connection box for Bullet or Fix Dome IN-Series cameras
    • Professional installation
    • Dual camera connection box including switch
    • Supports PoE standard IEEE 802.3at/af
    • Maximum power budget 30W
    235339
  7. AK-26
    AK-26
    Camera junction box for wall- and ceiling mount Fix dome cameras IN-Serie
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    235526
  8. AK-25
    AK-25
    Camera junction box for ceiling pipe DOME-CH6 and wall bracket DOME-WB6
    • Professional installation
    • For ceiling suspension including thread for ceiling pipe
    • Weatherproof IP64
    • Simple and fast cable connection
    235525
  9. DOME-WB7
    DOME-WB7
    Wall bracket for Mini Dome IND-42M2808M0A
    234757
  10. DOME-CH6
    DOME-CH6
    Ceiling pipe for Junction box AK-23 and Wall bracket DOME-WB6
    234756
  11. DOME-WB6
    DOME-WB6
    Wall bracket for Connection box AK-23 and Ceiling pipe DOME-CH6
    234755
  12. AK-23
    AK-23
    Camera connection box for Mini Dome IND-42M2808M0A for holder Dome-WB6/Dome-CH6
    • Professional installation
    • For ceiling suspension including thread for ceiling pipe
    • Weatherproof IP64
    • Simple and fast cable connection
    234754
  13. AK-22
    AK-22
    Kamera Anschlussbox für Mini Dome IND-42M2808M0A Wand- oder Deckenmontage
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Weatherproof IP64
    • Easy and fast cable connection
    234753
  14. AK-12
    AK-12
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    232565
  15. AK-11
    AK-11
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling surface mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    230864
  16. AK-10
    AK-10
    Camera junction box for wall and ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible to the following products
    230863
  17. SOL-WST-SSK-ES-40
    SOL-WST-SSK-ES-40
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox-maxi
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbingungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
    219464
  18. SOL-IQswitch-8MD
    SOL-IQswitch-8MD
    Camera junction box with 8-port Gigabit switch managed 8xPoE, 4xSFP, 1000Mbps
    • Ready-made junction box solution
    • Incl. SOL-IQbox-budget-B
    • Incl. 8-port gigabit switch managed
    • Incl. Power supply NDR-240-48
    228522
  19. SOL-IQswitch-8UD
    SOL-IQswitch-8UD
    Camera junction box with 8-port Gigabit Switch, unmanag 8xPoE, 1xRJ45, 1xSFP, 1000Mbps
    • Ready-made junction box solution
    • Incl. SOL-IQbox-budget-B
    • Incl. 8-port gigabit switch unmanaged
    • Incl. Power supply NDR-240-48
    228521
  20. SOL-WST-MB-30-E
    SOL-WST-MB-30-E
    Mastbefestigung 30cm für SOL-IQbox-Edelstahl Serie Set (2 Stck.)
    • Für Mastdurchmesser 150-215 mm
    • Galvanisierter Stahl
    • Tragkraft bis max. 100Kg
    230229
  21. SOL-WST-WB-316L
    SOL-WST-WB-316L
    Wandbefestigung Edelstahl für SOL-IQbox-Edelstahl Serie Set (4 Stck.)
    221844
  22. SOL-IQbox-Edelstahl
    SOL-IQbox-Edelstahl
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel AISI 304L
    • Cable glands plastic
    229171
  23. SOL-IQswitch-4UD
    SOL-IQswitch-4UD
    Camera junction box with 4-port Gigabit switch, unmanag 4xPoE, 2xRJ45, 2xSFP, 1000Mbps
    • Ready-made junction box solution
    • Including SOL-IQbox-budget-B
    • Incl. 4-port gigabit switch unmanaged
    • Incl. power supply unit NDR-120-48
    228520
  24. SOL-IQswitch-4MD phased-out
    SOL-IQswitch-4MD
    Camera junction box with 4-port Gigabit switch, managed 4xPoE, 2xSFP, 1000Mbps
    • Ready-made junction box solution
    • Incl. SOL-IQbox-budget-B
    • Incl. 4-port gigabit switch managed
    • Incl. Power supply NDR-120-48
    228549
  25. AK-8B RAL 9005
    AK-8B RAL 9005
    Camera junction box for wall and ceiling mount, black
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
    228517
  26. SOL-IQbox-mini-B
    SOL-IQbox-mini-B
    camera connection box for video security application, 300x200x150mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66,
    226951
  27. SOL-IQbox-maxi-B
    SOL-IQbox-maxi-B
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 500x400x210mm
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    • Impact resistance IK 10, vandalism protected
    226950
  28. SOL-IQbox-eco-B
    SOL-IQbox-eco-B
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226844
  29. SOL-IQbox-budget-B
    SOL-IQbox-budget-B
    camera junction box for video security applications, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226843
  30. SOL-IQbox-plus-B
    SOL-IQbox-plus-B
    camera connection box for video security with lightning protection, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    226845
  31. APS-90E Kamerastativ-Adapter
    APS-90E Kamerastativ-Adapter
    Kamerastativ-Adapter für die APS-90 Sensoren
    • APS-90E Installation-Adapter
    226675
  32. PS.C1 phased-out
    PS.C1
    System für Geschlechts- und Altersgruppenermittlung
    • Recognizes Age and Gender
    • Licence is already included
    • A separate camera is needed
    • Kamera wird zusätzlich benötigt
    226946
  33. USB Wireless Network Adapter
    USB Wireless Network Adapter
    USB Adapater, für Wireless Dienste der HELLA APS Sensoren
    • Necessary for the use of the Wireless Licence of the APS Series
    226282
  34. APS-180E Kamerastativ-Adapter
    APS-180E Kamerastativ-Adapter
    Kamerastativ-Adapter für APS-180E
    • Adapter for the APS-180 Series
    226944
  35. APS-180E Outdoor Einbausatz
    APS-180E Outdoor Einbausatz
    Outdoor installation kit APS-180E, verwendet M12 anstatt RJ45 Stecker
    226943
  36. APS-180E Unterputz-Einbausatz
    APS-180E Unterputz-Einbausatz
    concealed installation kit APS-180E, weiß
    • Farbe: weiß
    226945
  37. SOL-WST-SSK-ES-30
    SOL-WST-SSK-ES-30
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox -budget, -eco, -switch
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbindungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
    219463
  38. AK-9B
    AK-9B
    Camera junction box for DH-6, Dome-WB4
    • Professional installation
    • For ceiling Mount Tube DH-6 and wall mount Dome-WB4
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
    225730
  39. AK-8B
    AK-8B
    Camera junction box, Wall and Ceiling mounting
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Compatible with network dome camera ISD-59P0010P0A
    225729
  40. IED-FMH1
    IED-FMH1
    Ceiling mount adapter with white cover for fix dome cameras, SN-series
    • Ceiling mount adapter for Fix Dome cameras of the SN series
    223980
  41. AKM-1
    AKM-1
    Connection box with bracket outdoor, Fixed and PTZ Dome cameras, IP66
    • Wall Bracket with connection box for PTZ and Fixed Domes
    • Easy installation and commissioning
    • Movable mounting bracket for dome camera housing
    • Dome mounting adapter included
    222024
  42. AK-5
    AK-5
    Camera Junction Box, for Callisto Dome series, IP66
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Wedge adapter included
    209832
  43. SC-DPS1310P2
    SC-DPS1310P2
    Power Supply, for 10 Cameras, 12VDC each, 2 Recorders/ Monitors, 230VAC each
    • Stromversorgung für bis zu 10 Kameras 12VDC
    • 13V/0,5A pro Port
    • Stromversorung für bis zu 2 Rekorder/Monitore
    • Eingebaute Diagnosefunktion
    219564
  44. SOL-WST-WB
    SOL-WST-WB
    Wall mounting for CUS-WST and SOL-IQbox series set (4pcs) wall clearance 10mm
    209743
  45. SOL-WST-SSK/1
    SOL-WST-SSK/1
    Lock with toggle lock (1 piece) with key, for CUS-WST and SOL-IQbox series
    • Protection type IP65
    • This lock must be grounded
    • For installation in junction boxes IQbos budget, eco and switch we recommend using the grounding kit
    • SOL-WST-SSK-ES-30 article number 219463
    220068
  46. SOL-WST-PHZ1
    SOL-WST-PHZ1
    Profile half-cylinder for swivel lever handle, delivery with 2 keys
    • Profile half-cylinder,
    • suitable for compact swivelling lever handle 220468
    • Grounding set not necessary
    220535
  47. VerticalView Adaptor
    VerticalView Adaptor
    For IP Candid Medium Series using the VerticalView mode Mode
    214174
  48. DOME-WB1+DOME/ Basis1
    DOME-WB1+DOME/ Basis1
    Wall Bracket & Surface mount base, Callisto Dome line
    • Hidden cable harness
    • Rugged aluminium construction
    • Ready for installation
    209880
  49. DOME/BASIS1
    DOME/BASIS1
    Surface mount base , Callisto Dome line
    • Ceiling and wall mounting
    • For indoor use
    209831
  50. SOL-WST-MB-20
    SOL-WST-MB-20
    Mastbefestigung 20cm für SOL-IQbox-mini, Set (2St)
    • Für Mastdurchmesser 100-300mm
    • Stahl verzinkt
    212371

Items 1-50 of 74

Page
per page
Set Descending Direction