Accessories

  filteroptions
View as List Grid

Items 1-25 of 50

Page
per page
Set Descending Direction
  1. SOL-IQbox-mini-B new
    SOL-IQbox-mini-B
    226951
    camera connection box for video security application, 300x200x150mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66,
  2. SOL-IQbox-maxi-B new
    SOL-IQbox-maxi-B
    226950
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 500x400x210mm
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    • Impact resistance IK 10, vandalism protected
  3. SOL-IQbox-eco-B new
    SOL-IQbox-eco-B
    226844
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  4. SOL-IQbox-budget-B
    camera junction box for video security applications, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  5. SOL-IQbox-plus-B
    SOL-IQbox-plus-B
    226845
    camera connection box for video security with lightning protection, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  6. SOL-WST-SSK-ES-30
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox -budget, -eco, -switch
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbindungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
  7. SOL-IQbox-Strong
    SOL-IQbox-Strong
    221815
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 304L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 304L / EN 1.4301
    • Cable glands plastic
  8. SOL-IQbox-SD
    SOL-IQbox-SD
    221817
    Sonnendach für SOL-IQbox Serie Edelstahlausführung EN1.4301
  9. SOL-IQbox-Tough
    SOL-IQbox-Tough
    221816
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 316L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 316L / EN 1.4404
    • Cable glands stainless steel
  10. AKM-1
    AKM-1
    222024
    Connection box with bracket outdoor, Fixed and PTZ Dome cameras, IP66
    • Wall Bracket with connection box for PTZ and Fixed Domes
    • Easy installation and commissioning
    • Movable mounting bracket for dome camera housing
    • Dome mounting adapter included
  11. NE-132/AC24V phased-out
    NE-132/AC24V
    70527
    Power Supply Unit 230VAC/24VAC (1.0A)
    • Power supply for ED(M)C dome camera series
    • Mains input: 230VAC/50Hz
    • Mains connection: 1.8m with 2 pin connector
    • Voltage output: 24VAC/1.0A +/-5%
  12. HAH-1000
    HAH-1000
    208238
    Low Voltage Heater Kit 24V/10W for HDD-1012, NXD-2012, NLD-1422, TPP-62, IPP-62
    • Extended temperature range -20°C
  13. EDC-AKS1 phased-out
    EDC-AKS1
    74125
    Power&Connection Box with Mounting Bracket for In/Outdoor, 230V-24VAC/3.0A
    • Power & connection box
    • Input voltage: 230VAC
    • Output: 24VAC/3.0A
    • Signal, data and alarm loop-tru terminals inside
  14. CAMUTP24
    CAMUTP24
    98132
    Surge Protector, UTP/RS422/24VAC Spannungsversorgung bis 24V
  15. CAMPVC24
    CAMPVC24
    98844
    Surge Protector for Coax Video, data and 12/24V Power Spannungsversorgung bis 24V
  16. AK-5
    AK-5
    209832
    Camera Junction Box, for Callisto Dome series, IP66
    • Professional installation
    • For wall and ceiling mounting
    • Easy and quick cable connection
    • Wedge adapter included
  17. KBD-2USB
    KBD-2USB
    217652
    System Keyboard with 3-Axis Joystick, Jog Shuttle, USB, RS-485, 12VDC,
    • Control unit for eneo cameras and recorders
    • Connection via USB, RS-232 and RS-485 interfaces
    • Multi-protocol selection ensures system compatibility
    • Multi-function buttons and LCD display
  18. SOL-WST-WB
    SOL-WST-WB
    209743
    Wall mounting for CUS-WST and SOL-IQbox series set (4pcs) wall clearance 10mm
  19. SOL-WST-SSK/1
    SOL-WST-SSK/1
    220068
    Lock with toggle lock (1 piece) with key, for CUS-WST and SOL-IQbox series
    • This lock must be grounded
    • For installation in junction boxes IQbos budget, eco and switch we recommend using the grounding kit
    • SOL-WST-SSK-ES-30 article number 219463
    • For IQbox maxi please use article number 219464
  20. SOL-WST-PHZ1
    SOL-WST-PHZ1
    220535
    Profile half-cylinder for swivel lever handle, delivery with 2 keys
    • Profile half-cylinder,
    • suitable for compact swivelling lever handle 220468
    • Grounding set not necessary
  21. DOME-WB1+DOME/ Basis1
    Wall Bracket & Surface mount base, Callisto Dome line
    • Hidden cable harness
    • Rugged aluminium construction
    • Ready for installation
  22. DOME/BASIS1
    DOME/BASIS1
    209831
    Surface mount base , Callisto Dome line
    • Ceiling and wall mounting
    • For indoor use
  23. Callisto TB
    Callisto TB
    212519
    Tinted Bubble for Callisto Dome Series, Outdoor
  24. SOL-WST-MB-20
    SOL-WST-MB-20
    212371
    Mastbefestigung 20cm für SOL-IQbox-mini, Set (2St)
    • Für Mastdurchmesser 100-300mm
    • Stahl verzinkt
  25. SOL-WST-SBL
    SOL-WST-SBL
    211382
    Tightening strap long for SOL-WST-MB, CUS-WST, SOL-IQbox set 2pcs. 1.5m stainless steel
View as List Grid

Items 1-25 of 50

Page
per page
Set Descending Direction

News & Information

  1. Powerful and economical: eneo 4K cameras with perimeter protection

    The combined capabilities of 4K cameras and thermal imaging cameras enable effective and economical perimeter and outdoor area protection.

    Read more
  2. eneo Safe and Easy offers anti-burglary protection for small shops at a small business price

    With eneo Safe & Easy you can show burglars, shoplifters and vandals the red card. 

    Read more
  3. EPOC technology makes analogue video security systems IP ready

    <p>EPOC transmission technology makes it possible to convert analogue to IP via plug and play.</p>
    Read more
  4. eneo ODM/OEM: We take care of that

    Product customisations, software modifications and special coatings for individual industry solutions.

    Read more