Analogue Cameras

  filteroptions
View as List Grid

Items 1-25 of 83

Page
per page
Set Descending Direction
  1. SOL-IQbox-mini-B new
    SOL-IQbox-mini-B
    226951
    camera connection box for video security application, 300x200x150mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66,
  2. SOL-IQbox-maxi-B new
    SOL-IQbox-maxi-B
    226950
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 500x400x210mm
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
    • Impact resistance IK 10, vandalism protected
  3. SOL-IQbox-eco-B new
    SOL-IQbox-eco-B
    226844
    camera connection box for video security with power plug FI/LS, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  4. MPD-78M2713M0A
    MPD-78M2713M0A
    226889
    1/2,8" HD Dome Fix, Day&Night 3840x2160, Infrared, WDR, 2,7-13,5mm, 12/24V, IP67
    • 1/2.8“ 8.64 Megapixel SONY STARVIS CMOS-Sensor
    • Resolution max. 3840x2160@15/12,5fps
    • Motorised varifocal lens 2,7~13,5mm
    • Separate outputs for digital and multi-signal
  5. MPD-68M2713P0A
    MPD-68M2713P0A
    226887
    1/2,8" HD Dome Fix, Day&Night 3840x2160, Infrared, WDR, 2,7-13,5mm, 12VDC, Indoor
    • 1/2.8“ 8.64 Megapixel SONY STARVIS CMOS-Sensor
    • Resolution max. 3840x2160@15/12,5fps
    • Motorised varifocal lens 2,7~13,5mm
    • Separate outputs for digital and multi-signal
  6. MPP-62A0020M0B
    MPP-62A0020M0B
    226625
    1/2,8" HD Analogue Dome, PTZ, Day&Night, 20x, 4,7-94mm, 1920x1080, WDR, IP66
    • 1/2,8" Sony STARVIS CMOS-Sensor
    • 20x Auto Focus Zoom, 4.7 ~ 94mm / 16x Digital
    • Resolution max. 1920x1080 (Full HD)
    • Separate outputs for HD signals and composite
  7. SOL-IQbox-budget-B
    camera junction box for video security applications, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  8. SOL-IQbox-plus-B
    SOL-IQbox-plus-B
    226845
    camera connection box for video security with lightning protection, 400x300x210mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible, modular expansion.
    • UV stable polycarbonate, corrosion-resistant
    • Protective class IP66
  9. MEB-65M2713M0A
    MEB-65M2713M0A
    225246
    1/2.7" HD Camera, Day&Night, 2592x1944, Infrared, 2,7-13mm, 12VDC, IP66
    • 1/2,7" CMOS Image Sensor
    • Resolution max. 2592x1920
    • Multisignal: HD-TVI, AHD, CVI, CVBS
    • Motorised varifocal 2.7~13mm
  10. MED-65M2713MBA
    MED-65M2713MBA
    225248
    1/2,7" HD Dome, Fix, Day&Night, 2592x1944, Infrared 2,7-13mm, 12VDC, IP66
    • 1/2,7" CMOS Image Sensor
    • Resolution max. 2592x1944
    • Multisignal: HD-TVI, AHD, CVI, CVBS
    • Motorised varifocal 2.7~13mm
  11. MED-55F0036M0A
    MED-55F0036M0A
    225247
    1/2,7" HD Dome, Fix, Day&Night, 2592x1944, 3.6mm, Infrared, 12VDC, IP66
    • 1/2,7" CMOS Image Sensor
    • Resolution max. 2592x1920
    • Multisignal: HD-TVI, AHD, CVI, CVBS
    • Fixed 3.6mm day & night lens
  12. SOL-WST-SSK-ES-30
    Erdungsset für Schlösser SOL-WST-SSK für IQbox -budget, -eco, -switch
    • Erdungssatz bestehend aus Verbindungsplatte Schlösser
    • Verbindungsmaterial zur Montageplatte IQbox
    • Montage ab Werk möglich
  13. SOL-IQbox-Strong
    SOL-IQbox-Strong
    221815
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 304L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 304L / EN 1.4301
    • Cable glands plastic
  14. SOL-IQbox-SD
    SOL-IQbox-SD
    221817
    Sonnendach für SOL-IQbox Serie Edelstahlausführung EN1.4301
  15. SOL-IQbox-Tough
    SOL-IQbox-Tough
    221816
    Camera junction box for video surveillance, stainless steel 316L, 400x300x200mm
    • Optimised for outdoor use
    • Electrically prewired for flexible modular expansion
    • Stainless steel 316L / EN 1.4404
    • Cable glands stainless steel
  16. AES-5SF0036M0A
    AES-5SF0036M0A
    221517
    1/3" Mini Dome, Fix, clear 3,6mm, 960TVL, 12VDC, vandalism protect, flush mount
    • 1/3" Fix dome camera with Sony CCD
    • Integrated lens F2.0/3.6mm
    • Resolution of 960 horizontal lines
    • Automatic shutter control
  17. AES-5SF0036M1A
    AES-5SF0036M1A
    223916
    1/3" Mini Dome, Fix, clear, 3,6mm, 960TVL, 12VDC, vandalism protect
    • 1/3" Fix dome camera with Sony CCD
    • Integrated lens F2.0/3.6mm
    • Resolution of 960 horizontal lines
    • Automatic shutter control
  18. MSM-42F0043M0A
    MSM-42F0043M0A
    221441
    1/2.8" HD Module Camera, Day/Night, 1920x1080, 4,3mm, Eyeball flush mount, 12VDC
    • 1/2,8" 2 Megapixel SONY STARVIS CMOS-Sensor
    • For wall and ceiling flush mount
    • Resolution max. 1920x1080 (Full HD)
    • Multisignal: HD-TVI, AHD, CVI and Composite selectable
  19. AKM-1
    AKM-1
    222024
    Connection box with bracket outdoor, Fixed and PTZ Dome cameras, IP66
    • Wall Bracket with connection box for PTZ and Fixed Domes
    • Easy installation and commissioning
    • Movable mounting bracket for dome camera housing
    • Dome mounting adapter included
  20. ITB-7SF0035M0A
    ITB-7SF0035M0A
    219423
    Thermal Network Camera, 35mm, 9,3°, 336x256, 25Hz, Audio, Composite, PoE, IP67
    • Thermal camera with Ethernet and Composite Video out
    • Resolution 336x256 Pixel, 25 Hz
    • 35mm lens,9.3° viewing angle
    • Easy handling, USB remote interface
  21. ITB-7SF0019M0A
    ITB-7SF0019M0A
    219422
    Thermal Network Camera, 19mm, 17°, 336x256, 25Hz, Audio, Composite, PoE, IP67
    • Thermal camera with Ethernet and Composite Video out
    • Resolution 336x256 Pixel, 25 Hz
    • 19mm lens,17° viewing angle
    • Easy handling, USB remote interface
  22. ITB-7SF0013M0A
    ITB-7SF0013M0A
    219421
    Thermal Network Camera, 13mm, 25°, 336x256, 25Hz, Audio, Composite, PoE, IP67
    • Thermal camera with Ethernet and Composite Video out
    • Resolution 336x256 Pixel, 25 Hz
    • 13mm lens,25° viewing angle
    • Easy handling, USB remote interface
  23. NE-132/AC24V phased-out
    NE-132/AC24V
    70527
    Power Supply Unit 230VAC/24VAC (1.0A)
    • Power supply for ED(M)C dome camera series
    • Mains input: 230VAC/50Hz
    • Mains connection: 1.8m with 2 pin connector
    • Voltage output: 24VAC/1.0A +/-5%
  24. HAH-1000
    HAH-1000
    208238
    Low Voltage Heater Kit 24V/10W for HDD-1012, NXD-2012, NLD-1422, TPP-62, IPP-62
    • Extended temperature range -20°C
  25. EDC-AKS1 phased-out
    EDC-AKS1
    74125
    Power&Connection Box with Mounting Bracket for In/Outdoor, 230V-24VAC/3.0A
    • Power & connection box
    • Input voltage: 230VAC
    • Output: 24VAC/3.0A
    • Signal, data and alarm loop-tru terminals inside
View as List Grid

Items 1-25 of 83

Page
per page
Set Descending Direction

News & Information

  1. Powerful and economical: eneo 4K cameras with perimeter protection

    The combined capabilities of 4K cameras and thermal imaging cameras enable effective and economical perimeter and outdoor area protection.

    Read more
  2. eneo Safe and Easy offers anti-burglary protection for small shops at a small business price

    With eneo Safe & Easy you can show burglars, shoplifters and vandals the red card. 

    Read more
  3. EPOC technology makes analogue video security systems IP ready

    <p>EPOC transmission technology makes it possible to convert analogue to IP via plug and play.</p>
    Read more
  4. eneo ODM/OEM: We take care of that

    Product customisations, software modifications and special coatings for individual industry solutions.

    Read more